Followers

Sunday, August 12, 2012

KEBERKATAN RAMADHAN


Salam siaran kembali...
Dah lama blog umi ni tak berupdate...
Sangat sebok dgn urusan harian dan memenuhi temujanji2 Iman di Hospital...

Sungguh...
Ramadhan kali ini sangat bermakna buat umi....
3 video ini umi kongsikan dgn pembaca KerikilKehidupan...
Perkembangan terbaru Iman...

Hanya kesyukuran tidak terhingga yg mampu umi panjatkan...

Benarlah kata-kata...
apa yg mustahil bagi kita...
tidak mustahil bagi Allah....


Iman mampu merangkak dan menolak badannya sendiri...



bergerak dgn kerusi kecil...balancing yg semakin bagus..
Alhamdulillah...


Dan yg terbaru...
Cuba utk berdiri sendiri....

Syukur...syukur...Ya Allah....

5 comments:

shaliza said...

Alhamdulillah...Maha Besar Allah..semua boleh:-)

Amiizaa2001 said...

salams akak, selamat hari raya aidilfitri. seronok tgk perkembangan iman:):)

saya doakan akak dan anak-anak sihat, bahagia dan dimurahkan rezki selalu, amin :)

EdaManAli said...

Assalam'alaik...

hmm, xtau laa nape update blog akak ni xkluar kt blog list saya...

btw, Iman ni mmg murah dgn senyuman kan kak...comel senyuman ahli syurga ni, sweet je...mesti akak happy sgt3X tgk progress Iman, saya pon tumpang happy, lps ni insyaAllah byk lagi yg Iman mampu buat, kita same2 doa kan...

Selamat Hari Raya, kak...
Hidup lah dgn bahagia...lupakan yg duka... :)

Ninie Haninie said...

salam kak ^^ saya tak pernah bayang yang saya akan melalui apa yang akak lalui...saya harap iman sentiasa sihat dan membesar dgn baik..my nephew also name iman..dia jgk seperti iman anak akak..anugerah indah dari TUHAN kak..selamat ari raya^^

Angah said...

alhamdulillah...tahniah Iman