Followers

Sunday, May 13, 2012

Demam Creeper Crawler



Salam sayang buat semua pembaca KerikilKehidupan...

Thanks a lot kerna sudi singgah di sini...

Huhu...Iman demam...
Bukan demam panas...
Tapi demam sebab Creeper Crawler...

Sebenarnya Creeper Crawler ni adalah kesinambunngan terapi Doc Sham..
Iman diminta belajar merangkak menggunakan Creeper Crawler ni...
Kalau kat US harganya menjangkau RM2000++

Tapi alhamdulillah...rezeki Iman...Creeper Crawler ni umi beli dari admin group 
SuperMum and Super Dad Angel Group,Kak Ju...
Dari Kulim, Kedah...
dan alhamdulillah harganya lebih murah...
Thanks SuperDad Hisham sebab sudi buatkan untuk Iman...

Alhamdulillah dgn bantuan The Helping Hands, Sis Azlina Abdul Aziz dan Sis Sazlina Kay...
Creeper Craler Iman ni telah selamat sampai semalam dari Kuala Lumpur dibawa oleh Siti Suhaila yg mahu pulang ke Segamat...

Hurmmm..Jauh kan perjalanan Creeper Crawler ni...
Umi gelar Creeper ni creeper with lots of love...
Umi bersyukur sgt dipertemukan dgn insan-insan yg berhati mulia ni...
sedia membantu tanpa dibayar dgn nilai wang ringgit...
Hanya Allah sahaja yg mampu membalas budi baik kalian semua...



Cantik kan?? Blue...Favourite colour umi...


sampai2 je terus Iman nak naik...ni sempat lagi tgk TV


Start nak bergerak..tapi masih takut2...


Sebok nak tgk badan dia dalam cermin kat dinding...


See...betapa enjoynya Iman dgn Creeper Crawler ni...

Alhamdulillah...
Berbaloi-baloiii........

* Walaupun Iman dah blh bgn dgn bantuan...merangkak ni satu step penting yg perlu Iman kuasai utk kuatkan trunk, pinggang, kaki dan leher Iman...Dari merangkak Iman baru blh kuasai skill berjalan dgn betul...Moga dgn adanya Creeper Crawler ni...Iman blh mengkoordinasikan badannya dgn baik...

Ameeennn....



3 comments:

shaliza said...

amenn...seronok nampak iman dalam tu...alhamdulillah ramai yang membantu.

anitadiana said...

alhamdulilah..dengan bantuan ne...iman dan mamanya lebih bersemagat lagi..teruskan ya iman..dan mamanya terus kuat ok..seronok kak ita tengok..iman senyum..sambil tengok tv ya..

ct-sue said...

Aamiinnn.......suka tengok kegembiraan pada wajah Iman. Entah kenapa, tengok je wajah Iman, hati jadi sebak....jatuh sayang pada dia....memang diorang ni mengikat hati-hati yang memandang.....creeper with love!!! like that very much!!!! semoga Iman akan terus seronok dengan creepernya......