Followers

Friday, October 28, 2011

MOGA DIPERMUDAHKAN JALAN INI....


Cakkk......
Rindu saya tak????


Salam siaran buat semua pembaca kerikil kehidupan....

Kali ni umi nak buat permintaan sikit...
Nak mintak pembaca semua doakan umi dan Iman...

Doakan umi dapat bertukar tempat mengajar ke Kuantan...
Result 14 nov...hati berdebar...

Dan dapat sekolahkan Iman di sini....


Umi dah pun call owner tempat ini...
Umi diminta membawa Iman...
sebab katanya umur 5 tahun dah agak lewat untuk memulakan terapi di situ...
Namun boleh dipertimbangkan....

Terima kasih kepada En. Bazari...
Ketua Jabatan Pend. Khas..
Jabatan Pelajaran Negeri Pahang...
yg sangat sudi membantu...
Memberikan umi alamat taska ini....
Walaupun Iman tak berjaya menempatkan diri ke 
sekolah Pend. Khas Indera Mahkota
En. Bazari sudi memberikan alternatif lain...
termasuk PDK...

Tetapi PDK pilihan terakhir..
Umi memerlukan tempat yg menawarkan jagaan dan terapi serentak...

Sekurang-kurangnya umi boleh bekerja dgn senang hati...
Biarlah terpaksa membayar yuran bulanan...
Umi rela....

Ya Allah...Makbulkanlah doa umi.....



8 comments:

BalaDa RiNdU said...

amin.. semoga ALLAH mempermudahkan segala urusan kak dan iman... insyaallah.. teruskan senyuman itu iman.. :))

SiTi said...

salam umi......ct doakan permohonan tu berjaya & dpt laa sentiasa berssma iman...

nuyunn said...

Moga Allah mengabulkan permintaan puan...saya dah membaca blog puan dari mula sampailah ke entri ini... berat mata memandang berat lagi bahu puan yang memikul..moga Allah sentiasa merahmati puan sekeluarga..

Noina said...

Amin..Amin..Amin..Wah..Iman dah nak sekolah yek..Takpe kak..janji Iman dapat yang terbaik di sana.. :) Moga Allah sentiasa permudahkan jalan untuk akak dan Iman..Amin.. :)

Azma said...

Amin.. moga dimakbulkan dan dipermudahkan semuanya..

mama akid said...

amin semoga urusan akk dipermudahkan ....

EdaManAli said...

Allah, bantulah Kakak & Iman...permudahkanlah urusannya, & makbulkanlah permintaannya Ya Allah...kasihanilah hambaMu ini...hanya Engkau shj tempat kami semua memohon pertolongan, maka bantulah kami Ya Allah...bantulah kakak & Iman, Ya Allah...

Pia said...

"Insyaallah..Allah sentiasa bersama org2 yg sabar.. Ya Allah..permudahkan segala urusan dan perjalanan hambamu ini..Amin..!"