Followers

Thursday, July 30, 2009

CHILDRITE SEATS

Bila lah agaknya iman merasa duduk kat atas kerusi ni???

Namanya childrite seats...tak der jual kat Malaysia...kena order dari UK...Design dan bentuknya lebih kurang macam Bumbo, tapi lebih besar...dia lebih kepada terapi tulang belakang....

He...he...setiap malam umi berangan nak beli untuk Iman....Senang sikit, tak payah umi angkut walker Iman ke dapur, ke bilik...

Sabar yer umi...sabarrrr.....

5 comments:

~Puteri-Nuur~ said...

kak nani,
mumbo ada jual di mothercare alamanda, siap ada sale lagi :) bila kita nak dating bawa iman jumpa idris & phia? kita jumpa area putrajaya ye :P

Noina said...

owh..yeke..lagi besar yek..hurmm.brapa harga dia kak?

suealeen said...

harus kena dating dengan semua orang.. hehehe.. saya pun dah lama berangan nakkan bumbo seat.. tunggu fulus sebenarnya..

abiaiman said...

tu bukan mumbo seat, tp childrite. lebih besar dr mumbo... pasal nak jumpa tu, nanti sy diskus k?

Kerikil Kehidupan said...

kak nanie-put : Thanks atas info...akak dah try cari hari tu..tapi dah habis, kena order...kerusi mcm idris tu (combi) pun akak dah try ltk iman kat toy r us, alamanda..iman ok, tp yg tak ok mira..tak selamat buat iman, sbb mira akan cuba masuk sekali..mcm tulah walker iman..dia pun berebut nak naik sama...

Boleh, nanti akak e mail put..nak mintak no phone...

Kak nani- ina : Harga kat UK tak mahal ina, USD199.00 jer..tapi tukar matawang malaysia jdi RM850 termasuk kos penghantaran...

Memang besar lagi, dia sampai umur 5 tahun..Kalau ina nak tau lbh lanjut, blh g laman web dia childrite seats..ada testimoni lagi..

Kak nanie - sue : akak pun tgh tggu fulus..mula-mula nak beli bumbo..tapi mengenangkan bumbo blh pki sampai umur 2 tahun jer..cancel..iman dah dkt sgt 2 tahun..lg satu iman memang kena cari yg ada sandar..sebab dia suka menolak badannya ke belakang.

nanie - abiaiman : aik..masuk blog sayang e...ok..thanks jwb bg pihak..